New Age Astrologie


Virgo - Maagd

Maagd

Volgens astrologen zijn Maagden practisch ingestelde mensen die een hekel hebben aan alles wat in hun ogen onzinnig is. Ze praten graag en bezitten goede communicatieve vaardigheden, maar ze willen hun tijd niet besteden aan zaken die volgens hun een belediging zijn voor het menselijke verstand. Daarom tonen ze vaak geen belangstelling voor oppervlakkig vermaak in bars en disco's, waar mensen gedwongen worden hun verstand op nul te zetten. In een dergelijke omgeving voelen ze zich niet op hun gemak en zijn ze uiterst verlegen.
De typische Maagd is erg kritisch ingesteld. Ook schijnt hij bijzonder veel aandacht aan de dag te leggen voor zaken die de gezondheid en de hygiene betreffen. Hij loopt er graag goed verzorgd bij en zorgt ervoor dat zijn omgeving altijd netjes en schoon is. Maagden hebben veel oog voor details, ze zijn analytisch ingesteld, zijn ook erg verstandig, maar kunnen soms urenlang praten over onderwerpen die anderen volstrekt onbelangrijk vinden. Omdat ze kleinigheden niet over het hoofd zien zijn ze uiterst geschikt om complexe taken uit te voeren.
Erg eerzuchtig zijn ze veelal niet. Ze zoeken een beroep dat bij hun past en willen het werk dat ze moeten doen goed doen. Dat is in feite hun enige ambitie. Als je iets doet, doe het dan goed, dat is hun stelregel. Daarom komen ze vaak erg perfectionistisch over op anderen en zijn ze bijzonder teleurgesteld wanneer hun inspanningen niet die resultaten opleveren, die ze ervan hadden verwacht.