Ascendant Waterman
de Zonderling - de Buitenissige

Het optreden wordt veelal gekenmerkt door grote kameraadschappelijkheid. In de uiterlijke verschijning wordt alles vermeden wat een kunstmatige scheiding tussen mensen teweeg kan brengen.
Objectief, onafhankelijk, vriendelijk en open, daarbij altijd gedistantieerd. Intellectuele en praktische capaciteiten. Vol ideeŽn en vindingrijk. Goede mensenkennis. Pakt dingen onconventioneel aan en volgt nooit de normale methodes.

Instelling t.a.v. huwelijk en partner: benadert een mogelijke levenspartner erg voorzichtig en kijkt lang de kat uit de boom. Beleeft ook na jaren een relatie altijd nog met een zeker gevoel van distantie, vreemdheid of bevreemding. Heeft warmte en bezieling van zijn partner nodig en verwacht dat ook. Zoekt een elitaire partner.

Negatieve eigenschappen: Laat zich zorgeloos en hautain niets gelegen liggen aan algemeen geldende spelregels. Vol verachting voor de aangepasten. Koud, geÔsoleerd, eenzelvig, arrogant. Versnipperd en zonder uithoudingsvermogen. Lijdt onder zijn ongewoonheid, die er soms louter en alleen in bestaat dat hij zichzelf niet voor gewoon kan houden.

Uiterlijk verschijningsbeeld: ovaal gezicht, wijkend voorhoofd, wakkere ogen. Geringe erotische uitstraling, eerder het type 'kameraad'.New Age Astrologie, Wim Duzijn